OM OSS & KONTAKT

Vi är ett multiprofessionellt team som jobbar utifrån rättvisa, engagemang och hjärta. Detta gör vi genom förebyggande utbildning, implementering av stödverktyg och processer inom företag samt handledning för ett tryggt och säkert arbetsklimat. Trygga medarbetare är i dag en framgångsfaktor att räkna med.

Evidencediary är grundat av forensiska sjuksköterskan och kriminalteknikern med ett brett nätverk som under en lång tid sett behovet av ett praktisk verktyg att erbjuda våldsutsatta de möter i sina respektiva yrken.

Under en kurs i Första Hjälpen kläcktes idén och dagen efter grundades bolaget. Arbetet började med att ta fram en enkel och rättssäker produkt som skulle vara tillgänglig för alla. Visionen med Evidencediary är att på ett rättssäkert och enkelt sätt kunna bidra till att fler fällande domar utdöms till fördel för personer utsatta för våld. Detta hjälper offer, synliggör våldet och ökar kunskapen om våld i nära relationer. Evidencediary ökar trovärdigheten för den drabbade då bevisen är samlade över tid vilket påvisar den röda tråden av våldet samt utsattheten.

Vi kräver endast basuppgifter som t.ex. e-post, lösenord och kön för att skapa ett konto. Din information används endast internt och delas aldrig med andra. Vi vill att du skall lita på oss och uppskattar att du vill använda våran tjänst.

Evidencediary består av ett team yrkesprofessionella som alla är verksamma inom olika områden och bidrar med sin expertis och kunskap. Hos Evidencediary kan du och ditt företag vara säkra på att få rätt hjälp av rätt personer. Varje fall är unikt och därför finns Evidencediary där, en stöttepelare som enkelt kan skräddarsyr paket med en eller flera professionnella ur teamet som ser till att du, din närstående, kollega, bekantskap eller någon annan får rätt hjälp.

Ta kontakt för ett ickeförpliktande första samtal genom att skicka ett mail till info@evidencediary.com så tar vi det därifrån.

Vårt material

Beställning av informationsmaterial görs via info@evidencediary.com till självkostnadspris + frakt. Material finns som: Poster A4 samt A5. Informationskort 25-50 st med hållare. Klisterdekaler runda 6cm i diameter.

Samarbetspartners

Vi söker samarbetspartners för bl.a. utveckling och marknadsföring. Vill du vara en del av vårt viktiga arbete mot våld är ni välkommen att höra av er till till info@evidencediary.com.